Årets första arbetsinsats

Vi har gjort årets första arbetsinsats på café. Björn fixade ytterdörren så nu kan vi även låsa den. Samtidigt sysselsatte jag mig själv med att riva upp golvmattor. I dushen var det ju inte så bra skick på golvet runt golvbrunn.. Men det var i alla fall inte sämre än vi hade förväntat oss! :D
Vi hade inte studerat elementen så noga tidigare men nu granskade vi det ordentligt och det visade sig inte alls vara bra.. Nedan ser ni elementet i dusch-rummet. Ser ni något konstigt?
På fjärde flänsen från vänster så är det en rejält bubbla! 
 
På bilden nedan ser ni elementet i ett av café-rummen. Där är det också en stor bubbla! Så är det i princip på varje element på nedre våningen. En trappa upp hittade vi bara 1/6 element som var tydligt skadat. 
Och i köket hittade vi ett hål i röret.. 
Det här att elementröret var avkapat på ett ställe är inte något problem när det nu visat sig att alla element är sönderfrysta.. Men det känns nästan lika bra att vi nu har sett tydliga skador, då behöver man inte fundera på om det går att använda eller inte!
 
 
Allmänt | |
#1 - - Lena:

Nya liknande element borde gå att hitta på blocket. Spara ventilerna (eller vad det nu heter, dom där spakarna i alla fall),dom kanske går att använd.

Hur såg det ut under de andra plastmattorna då?

Svar: Det är egentligen bara i rummet där diskmaskin var och i duschen som det är dåligt. Annars ser det bra ut, trägolvet. Men vi har inte tagit bort från alla rum ännu så det återstår fortfarande att se :)
Elin Sandström

Upp