Matkällaren Före/Efter

När vi köpte huset så tyckte jag att det äckligaste av allt var matkällaren. Det var så fruktansvärt mycket mögel där, ursh vad hemskt det var! Inkommande vatten var i matkällaren och stoppkranet var avstängt men det var inte helt tätt så det pillrade igenom lite vatten hela tiden. Och vattenmätaren som satt där hade frysit sönder så det droppade konstant vatten på golvet där, vi var snabb med att samla det droppande vattnet i en hink i alla fall. Så det var nog inte så konstigt att det var fuktigt och massa mögel. Men alltså jag har aldrig sett så mycket mögel någon gång!
 
Men på städdagen i höstas så gjorde Björn och hans bror Tobias en stark insats nere i matkällaren. All inredning plockades bort och kastades ut. 
 
Sedan så pluggades vattenledningen där mätaren satt så det är helt tätt nu från att läka. Nu ett tag därefter har det torkat upp riktigt bra och nu luktar det bara matkällare där istället för mögel. Vi har även satt in en frostvakt där så vi håller temperaturen på plussidan i alla fall så vattenledningen inte fryser. 
 
Riktigt bra har det blivit i matkällaren mot för vad det var! 
 
Allmänt, Före/Efter | |
#1 - - Erika:

Ja jävlar vad mycket mögel! Men så duktiga ni är 😁

Svar: Packet du måste ju komma på studiebesök! :D
Elin Sandström

#2 - - Anonym:

Vi hade en del i vår matkällare efter vattenskadan, och jag trodde det var mögel. Men det var så skumt det liksom pös ihop när man rörde i det och kom tillbaka trots att det var torrt och rengjort. Det visade sig till slut att det var salter som tränger upp ur betongen.

#3 - - Annika Hagström:

Wow vilket jobb ni gjort! Längesen jag va inne på bloggen nu. Tycker ni har bra ideer med hur ni tänker använda huset. Lycka till!

Upp