Vad ska vi ha det till forts..

Vi har ju funderat en massa om vad vi ska ha det här huset till och nu har funderingarna börjat stabilisera sig så nu är vi ganska fokuserade. Tanken just nu är att göra i ordning en lägenhet på övervåningen i det stora huset. När Kurt sålde huset så var ju lägenhetsköket på övervåningen medan det på nedervåningen bara var "caféköket". De som köpte det plockade bort köket på övervåningen och gjorde sovrum där istället. Men nu är vi inne på att bygga ett kök där igen. Det är i det här rummet köket kommer att bli. Det ska tydligen vara avlopp kvar som är pluggat under golvet, plaströr, så förhoppnings så kan vi använda det. Vi har hittat ett begagnat kök på blocket som vi ska åka och hämta i Vännäs nästa helg. Ett fint björkkök med släta luckor, kyl/frys, spis och fläkt för 5000 kronor. Så hoppas det kommer att funka :) 
 
Sedan så behövs ett badrum/tvättstuga också och då tänker vi oss att man skulle kunna göra det i det här rummet. 
Den tänkta lägenheten skulle då få ett kök, stort badrum/tvättstuga, ett sovrum och stort vardagsrum på övervåningen. Och då finns det ju även möjlighet att göra ordning två sovrum på tredje våningen också. Men det är ingenting vi kommer stressa med utan det blir en sak i taget. Men det är ju bra att ha ett mål i alla fall!
 
Så tanken nu är att vi delar av huset med en lägenhet på övervåningen och något annat av bottenvåningen. Vi är inne på att man skulle kunna göra något sorts produktionskök/café/cateringlokal eller dylikt. Men när, hur och vem som i så fall skulle driva vad-det-nu-kan-bli är ju oklart. Men någon sorts verksamhetslokal i alla fall. 
 
Allmänt | |
Upp