Fantastiska möten!

Det är så himla roligt det här med café för det är så många som har band till det. I lördags träffade vi en man som tillbringade stora delar av sommrarna på café.
Igår fick vi besök av en annan man som vuxit upp där och det var så himla trevligt! Vi fikade och surrade och självklart så ställde vi massor med frågor och fick massor med svar! :) Det är sån histora i dessa väggar och otroligt många människor har något band till dem. Antingen har man jobbat på café, man köpte världens godaste sirapslimpa där, är helt enkelt uppvuxen där eller cyklade dit som barn och köpte godis. Det är otroligt roligt och vi har hittills bara mötts av positiv respons. Det mest negativa vi fått höra är nog "men VAD ska ni HA det till?". Fast det är ju inte så negativt det heller..
Men själv har jag inte så mycket minnen.. jag kommer inte ihåg något från när det var öppet. Björn kommer ihåg att han fick följa sin farmor dit fredagskvällar och köpa bröd. Men något som vi båda är väldigt nyfikna på är ju hur det såg ut där inne på café medan det var i drift. Är det någon som har foton därifrån så vill vi hemskt gärna ta del av dem! :)
Allmänt | |
Upp